DET KAN VI GØRE FOR DIG

Vi er specialister i velfærdsudvikling

 
 
Breaker 1.jpg
 

Det kan vi gøre for dig

Vi har ingen færdige løsninger på hylden. Det tror vi simpelthen ikke på. I stedet har vi bunker af inspiration, erfaring fra andre velfærdsorganisationer og et unikt netværk blandt nøgleaktører i alle velfærdssamfundet sektorer. Det bruger vi hver gang, vi løser en opgave.

 
 

STRATEGI OG VISION

Sæt aftryk i verden

Vi er terrængående i udviklingen af velfærden og bruger vores omfattende erfaring og viden om trends og tendenser til at rådgive om og bistå i udviklingen af strategier og visioner i bl.a. kommuner og organisationer. Det er afgørende for os, at både proces og produkt bor hos jer, så vi ikke risikerer at komme med et flot set up, der ikke har gang på jord.

LEDELSESUDVIKLING

Forandring i hverdagen

Ledelsesudvikling handler ikke om lederne, men om den forandring de er en del af. Derfor er det altid konteksten, vi tager udgangspunkt i, når vi hjælper med ledelsesudvikling. Vi har ingen faste koncepter, men arbejder ud fra et stærkt ønske om, at øge den kollektive handlekraft i de organisationer vi samarbejder med – derfor har vi også altid et skarpt fokus rettet mod koblingen til hverdagen.
 

NETVÆRK, ALLIANCER OG PARTNERSKABER

Sammen om udviklingen

Du kan ikke lykkes alene. Det er erkendelsen i stadig flere af de organisationer, vi arbejder med. Mange af de opgaver, der skal løses, og de problemer, vi står overfor, kalder på nye løsninger i mellemrummene mellem de etablerede organisationer. Vi hjælper med at afdække hvem i skal samarbejde med om hvad og faciliterer en række netværk, alliancer og partnerskaber på forskellige velfærdsområder.

EVENTS

Involvering og engagement

Vi har mange års erfaring med at designe, udvikle og moderere events i alle størrelser og udformninger. Fra det interne strategiseminar eller den årlige personaledag til store, internationale konferencer – og ofte i utraditionelle rammer. Den erfaring trækker vi på, når vi skal udvikle events, der matcher netop jeres formål og behov. Læs mere.

 

Oplæg og foredrag

Inspiration og begejstring

Vi har ry for at være inspirerende oplægsholdere, der kan sætte scenen, forstå nuancerne og skabe fornyet engagement og begejstring. Vi bliver ofte inviteret til at tale om bl.a. ledelse, velfærdsudvikling, kerneopgaven, sundhed og samarbejde på tværs af sektorer i både ind- og udland. Læs mere.

TRENDS OG ANALYSE

Forstå fremtiden

Vi er nysgerrige på verden omkring os og analyserer løbende tendenser, der har eller får betydning for vores samfund og dets organisationer. Vi har indsigt i udviklingen i mange sektorer og bruger den indsigt – i kombination med systematik og erfaring – til at designe og udføre præcise analyser til de organisationer vi samarbejder med. Det kan fx være som del af en strategiproces.
 

KOMMUNIKATION

Gør forandring vedkommende

Kommunikation er et gennemgående element i alt hvad vi gør. Strategisk og taktisk kommunikation understøtter de forandringer vores samarbejdspartnere står midt i. Vi hjælper med at sætte ord og billeder på forandringerne for at gøre dem konkrete og vedkommende. Og vi bistår rådgivning og fatter gerne selv pennen, når vores samarbejdspartnere har brug for det.

 
 
 
 
 

Når velfærden konstant er i udvikling,
bliver vi nødt til at være det samme.

 
Det-kan-vi-gore-for-dig-Breaker.jpg
 

Vi samarbejder med

Vi hjælper organisationer med at samarbejde både internt, men særligt sammen med verden omkring dem. Vi har en særlig viden om og forkærlighed for organisationer, der arbejder professionelt med velfærd, men hjælper alle organisationer, så længe de – som vi – er ambitiøse på fællesskabets vegne. 

 
Untitled-12232.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontakt breaker modul.jpg
 

LAD OS HØRE FRA DIG

Kontakt

 

Vesterbrogade 69D, DK-1620 København V
E: hej@ubeta.dk
T: +45 2298 0751