Vores tilgang

I BETA arbejder vi for bedre velfærd. Vi brænder for at skabe et stadig bedre velfærdssamfund. Det kan lyde naivt, men vi tror faktisk 100 pct. på det. At vi ikke har set det bedste af velfærdssamfundet endnu. Potentialet er for os at se enormt. Velfærd vokser i bedre sammenhæng mellem sektorer. I stærkere relationer mellem mennesker. Og i udviklingen af nye samspil og fællesskaber.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derfor hedder vi BETA

At noget er i beta betyder, at det er i udvikling. At det findes og fungerer, sådan nogenlunde, men også at det har potentialet til at blive endnu bedre. Velfærdssamfundet er i beta. Det findes, det virker (bedre end vi ofte hører om i medierne), og det kan helt sikkert blive meget bedre. Det er den ambition, vi arbejder ud fra i vores samarbejder med kommuner, organisationer og andre aktører.

Vi er også selv i beta. Når velfærden konstant er i udvikling, bliver vi nødt til at være det samme.

Vi har ingen færdige løsninger på hylden. Vi tror simpelthen ikke på den slags. I stedet har vi bunker af inspiration, erfaring fra andre velfærdsorganisationer og et unikt netværk blandt nøgleaktører i alle velfærdssamfundet sektorer. Det bruger vi hver gang, vi løser en opgave.

Og ja, du er sikkert også i beta. Med et potentiale til at blive endnu bedre – hvad enten din organisation er offentlig, privat eller frivillig. Du kender din organisation bedre end os. Og den viden skal vi koble med det, vi kommer med. Det er i den kobling og sammenhæng, at den blivende værdi bliver skabt for dig og din organisation.

 

TWITTER FEED

Inspiration og tanker

 
 
 

Når velfærden konstant er i udvikling, bliver vi nødt til at være det samme.

 
 
breaker.jpg
 

Vi samarbejder med

Vi hjælper organisationer med at samarbejde både internt, men særligt sammen med verden omkring dem. Vi har en særlig viden om og forkærlighed for organisationer, der arbejder professionelt med velfærd, men hjælper alle organisationer, så længe de – som vi – er ambitiøse på fællesskabets vegne.

 
Københavns kommune
TrygFonden

TrygFonden

EGMONT Fonden
FAABORG MIDTFYN Kommune

FAABORG MIDTFYN Kommune

Region Sjælland - vi er til for dig
FRIVILLIGRÅDET
Helsingborg
norden Nordic Innovation
 
 
 
 
 
 
 
Kontakt breaker modul.jpg
 

LAD OS HØRE FRA DIG

Kontakt

 

Vesterbrogade 69D, DK-1620 København V
E: hej@ubeta.dk
T: +45 2298 0751