Om os

Udviklingsbureauet BETA er en dansk konsulentvirksomhed med speciale i velfærdsudvikling. Vi er terrængående i udviklingen af velfærden, har prøvet lidt af hvert og bliver derfor stående, også når det blæser.

Vi hjælper organisationer med at samarbejde både internt, men særligt sammen med verden omkring dem. Vi har en særlig viden om og forkærlighed for organisationer, der arbejder professionelt med velfærd, men hjælper alle organisationer, så længe de – som vi – er ambitiøse på fællesskabets vegne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OM OS

Engagement og erfaring

BETA er stiftet af tre garvede konsulenter med bred erfaring fra alle store velfærdsområder og en lang række processer. Vi er håbløst optimistiske og arbejder derfor ud fra en ambition om, hvordan samfundet kunne være – i stedet for blot at optimere på den måde, samfundet og dets institutioner virker på i dag. Det handler ikke om at være virkelighedsfjerne, men tværtimod om at engagere sig i udviklingen og tro på at bedre løsninger faktisk er mulige. Også i et af verdens mest udviklede velfærdssamfund.  

 
Astrid Læssø, BETA

Astrid Læssø, partner

Astrid har en særlig viden om, hvordan vi tager udgangspunkt i de relationer, behov, muligheder, potentialer og ressourcer det enkelte menneske har. Og hvordan vi på den baggrund kan fremme en investeringstænkning i stedet for en symptombehandling. Astrid er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet. Hun har tidligere været direktør for Mandag Morgens velfærdsafdeling og arbejdet i Videnskabsministeriet og været forskningsassistent på Københavns Universitet. Astrid sidder i bestyrelserne for Rysensteen Gymnasium og Sundpark Børnehave og Vuggestue.


LinkedIn
Twitter


al@ubeta.dk
+45 2298 0751

 
Morten Hyllegaard, BETA

Morten Hyllegaard, partner

Morten er dybt engageret i udviklingen af velfærdssamfundet og har en særlig interesse for medborgerskab og lokaldemokrati. Han er optaget af, hvordan vi får en politisk diskussion, der ikke strander i overfladiske justeringer frem for en grundlæggende gentænkning af behov, opgaver og aktører.
Morten er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet. Han har tidligere været direktør for Mandag Morgens velfærdsafdeling og har desuden arbejdet i Erhvervs- og Byggestyrelsen og en række små opstartsvirksomheder samt arrangeret koncerter for Amnesty International.


LinkedIn
Twitter
mh@ubeta.dk
+45 3164 1044

 
Morten Christensen, BETA

Morten Christensen, partner

Morten brænder for at omsætte de vigtigste velfærdstendenser til konkrete, meningsfulde og motiverende forandringer i hverdagen. Sammen med ledere såvel som med medarbejdere. Og i forbindelse med både organisations-, ledelses- og medarbejderudvikling. Hvad enten det er på udviklingsdage eller i længerevarende forløb og uddannelser. Morten er cand.soc i politisk kommunikation og ledelse fra CBS og har tidligere været bl.a. projektchef i Mandag Morgens velfærdsafdeling og chefkonsulent i Frederiksberg Kommune. Morten er forfatter til bøgerne "Kend din kerneopgave – innovation til hverdag" og "Løs din kerneopgave".


LinkedIn
Twitter


mc@ubeta.dk
+45 4126 1097

 
 
 

Når velfærden konstant er i udvikling, bliver vi nødt til at være det samme.

 
 
breaker.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LAD OS HØRE FRA DIG

Kontakt

 

Vesterbrogade 69D, DK-1620 København V
E: hej@ubeta.dk
T: +45 2298 0751