Her finder du os

Vi elsker at drikke kaffe med spændende mennesker, så lad os endelig høre fra dig.

 

 

 

Vi har kontor på Vesterbro i København. Vores adresse er Vesterbrogade 69D, DK-1620 København V

T: +45 2298 0751
E: mh@ubeta.dk

De nærmeste stationer er Vesterport og Hovedbanegården. Derfra er der ca. 10 minutters gang.
Der er betalingsparkering på sidegaderne til Vesterbrogade og P-hus ved Codan på Gl. Kongevej.

 
 

Det, vi taler om

Udover de opgaver vi løser lige i øjeblikket, har vi kig på et par særlige temaer, som vi er nysgerrige efter at arbejde videre med på kortere eller længere sigt. Det er temaer, som vi tror, bliver vigtige for velfærdsudviklingen fremadrettet, og som vi er på jagt efter samarbejdspartnere til at undersøge nærmere: 

  • Fremtidens MED-udvalg: Hvordan kan vi revitalisere MED-udvalget, så det bliver et stærkere forum for såvel den strategiske udvikling som de personalepolitiske problemstillinger?
  • Relationel velfærd: Hvordan kan vi konkret og aktivt arbejde med at dyrke og styrke relationer mellem mennesker, som beviseligt har en afgørende betydning i alle velfærdssammenhænge?

Hvis du og din organisation også bøvler med disse temaer, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi elsker at drikke kaffe med spændende mennesker. Og så er vi selvfølgelig også nysgerrige på, hvilke andre temaer der optager dig i din stræben efter at skabe endnu bedre velfærd? Hvilke tanker gør du dig i dit virke og hvilke perspektivrige projekter pønser I på at sætte i søen?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
event breaker 1.jpg