EVENTS

Vi gør deltagerne til den bedste version af dem selv


 
 
Events_breaker.jpg
 

DET KAN VI GØRE FOR DIG

Events tilpasset dig

BETA har mange års erfaring med at designe, udvikle og moderere events i alle størrelser og udformninger. Fra det interne strategiseminar eller den årlige personaledag til store, internationale konferencer – og ofte i utraditionelle rammer. Den erfaring trækker vi på, når vi skal udvikle events, der matcher netop jeres formål, behov og målgruppe.

 

Oplægsholder

Vi har ry for at være inspirerende oplægsholdere, der kan sætte scenen, forstå nuancerne og skabe fornyet engagement og begejstring. Vi bliver ofte inviteret til at tale om ledelse, velfærdsudvikling, kerneopgaven, sundhed og samarbejde på tværs af sektorer. Og så kender vi mange andre gode oplægsholdere, som vi gerne anbefaler.

 

Moderator

På baggrund af materiale fra jer og et fælles forberedelsesmøde kan vi varetage en professionel afvikling af jeres arrangement. Vi modererer med udgangspunkt i konkret viden om dagens temaer og lægger vægt på at sikre deltagernes involvering og engagement.

 

Sparringspartner

Vi kan hjælpe jer med at udvikle og planlægge et event, der matcher jeres formål, behov og målgruppe. Det kan være, at I har brug for hjælp til at udvikle programmet, identificere oplægsholdere eller skrive drejebogen. Vi lægger vægt på at skabe en god stemning, på afvekslende formater og på at hjælpe deltagerne til at være en god version af dem selv.

 

Noget helt fjerde?

Har du et helt fjerde behov – eller blot behov for nogle at spille bold med i udviklingen af et vigtigt arrangement – så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har prøvet lidt af hvert, og hvis vi ikke kan hjælpe, så kender vi sikkert nogle, der kan.

 
 
 
 
 
 

Rådgivning og planlægning eller leder af slagets gang...

Billede-2-alternativ-2.jpg
 

Vi har lavet events for

Temadag for tillidsrepræsentanter i Kultur- og Fritidsforvaltningen

Arbejdsmarkedet udvikler sig hastigt, bl.a. som følge af ny teknologi. Kultur- og Fritidsforvaltningen ønsker at være på forkant med den udvikling, og derfor har BETA hjulpet med at udvikle og moderere en temadag om fremtidens arbejdsmarked for forvaltningens tillidsrepræsentanter.

Københavns kommune
 

Folkemødet 2016: Borgmestertopmøde – sammen skaber vi sundhed

Astrid Læssø var moderator da PenSam og FOA inviterede en række borgmestre til samtalesalon med almindelige borgere. Fokus var, hvordan vi kan bruge arbejdspladsen som sundhedsarena, og borgmestrene skulle bl.a. opleve en række sundhedsudfordringer på egen krop, inden de fik lov til at udstikke deres visioner for sundheden.

PenSAm
 

Sundhedsvæsenets brug af patientdata

ViBIS og TrygFonden står bag en konference om, hvordan oplysninger fra patienterne om helbredstilstand, livskvalitet og funktionsniveau kan bidrage med nyttig information om effekterne og kvaliteten af patienternes samlede behandlingsforløb på tværs af afdelinger, specialer og sektorer. BETA modererede konferencen, der samlede 150 ledere fra sundhedsvæsenet i Fællessalen på Christiansborg. 

Videnscenter for brugerinddragelse
 

Advisory Board for Frem i lyset

Ungdommens Røde Kors og TrygFonden gennemfører fra 2014-2018 en storstilet, frivilligbaseret indsats for udsatte børn og unge i Danmark: Frem i Lyset. BETA har hjulpet med at udvikle rammen for projektets advisory board og bistår løbende Ungdommens Røde Kors med udvikling og facilitering af advisory boardets møder. 

 
Røde Kors Ungdommen
 

Visionsdag for Børnerådet
Børnerådet taler børn og unges sag i den offentlige debat og arbejder for mere og bedre inddragelse af børn og unge. Sekretariatet for Børnerådet er optaget af, hvordan de bliver endnu bedre til at løse den opgave fremover, og BETA afholdt derfor en visionsdag for sekretariatets medarbejdere med fokus på, hvordan sekretariatet skal arbejde fremadrettet.

 

Børnerådet
 
 
 

DET ER SÅDAN VI ARBEJDER

Vi har ingen færdige løsninger på hylden

 
 
Untitled-1 copy.jpg
 

LAD OS HØRE FRA DIG

Kontakt

 

Vesterbrogade 69D, DK-1620 København V
E: hej@ubeta.dk
T: +45 2298 0751